Bacău: Un adolescent le-a dat o lecție de administrație consilierilor locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși are doar 19 ani Cristi Juverdeanu a reușit să îi convingă pe aleșii locali că sportul este o prioritate pentru tineri


Terenurile de sport din incinta unităților de învățământ din municipiul Bacău vor fi deschise pentru toți elevii și studenții din oraș până la sfărșitul lunii iunie.

Măsura a fost luată de consilierii locali băcăuani la finalul lunii mai, după ce un elev a sesizat autoritățile cu privire la faptul că accesul tinerilor la terenurile de sport din unitățile școlare este interzis după terminarea orelor de curs.

Cristi Juverdeanu este elev în clasa a XII-a la Colegiul Național ”Ferdinand” și în urma demersului său a devenit primul român care a reușit să convingă autoritățile locale că tinerii au dreptul la mișcare în aer liber fără niciun fel de restricții. ”Nu sunt o persoană pasionată de sport. Fac mișcare doar de plăcere. Îmi place să joc fotbal cu prietenii mei dar nu fac performanță”, ne-a asigurat Cristi Juverdeanu, elevul care a reușit să-i convingă pe consilierii locali că tinerii nu pot fi opriți să facă sport.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite