Mioriţa, zona neagră pe harta accidentelor din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe o porţiune de doar 150 de metri de pe stradă din centrul Bacăului s-au înregistrat în acest an șapte evenimente rutiere. Ultimul a avut loc miercuri noapte, când un şofer a lovit un copil. Trei dintre accidente s-au soldat cu victime, iar celelalte cu avarierea mai multor autoturisme parcate pe marginea străzii Mioriţa.

Cei 150 de metri de pe strada Mioriţei, segmentul de drum pe care s-a produs teribilul accident în urma căruia un loc de joacă a fost distrus, iar un copil a ajuns în spital, par un blestem pentru locuitorii din zonă. Oamenii se tem să-şi mai parcheze maşinile în faţa blocului din cauza şoferilor imprudenţi.

Vezi şi:

Vitezomanul care a accidentat un copil la locul de joacă a fost reținut

UPDATE Şoferul vitezoman care a intrat cu bolidul într-un loc de joacă şi a rănit un copil a fost prins FOTO

De la începutul anului au numărat trei tamponări, dar la acestea se adaugă trei accidente soldate cu victime.
„În ceea ce priveşte evenimentele rutiere soldate doar cu avarii, cei implicaţi au posibilitatea să se înţeleagă amiabil şi nu mai putem avea o evidenţă clară", a spus Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bacău.

Locuitorii din zonă se tem pentru viaţa lor şi pentru maşinile pe care le parchează la marginea străzii. „Seara, când parcăm maşinile, ne gândim dacă le vom mai găsi întregi dimineaţă. Am un vecin care s-a trezit anul acesta de două ori cu maşina boţită", a spus Alexandru Profir, localnic. Oficialii firmei OMV Petrom, care deţine spaţiul de joacă distrus de şoferul teribilist, susţin că locurile de joacă au fost construite ţinând cont de toate prevederile legale în vigoare.

„Accidentul din Bacău a fost unul fară precedent în reţeaua de benzinării OMV şi a provocat încetarea funcţionării staţiei. Locul nu prezintă niciun risc pentru copii în condiţii de funcţionare normală", a spus Andrei Vlad, reprezentantul OMV Petrom.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite