VIDEO Ucraineni, turci şi români, răniţi într-un accident rutier, după ce un autocar, un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un autocar, un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit la Dumbrava, Bacău.
Un autocar, un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit la Dumbrava, Bacău.

Un autocar, un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit vineri dimineaţă, la Dumbrava, pe E85. În urma accidentului patru persoane au fost rănite.

ORA15.00. Unul dintre turcii aflați în autoturism și care are 20 de ani se află în stare extrem de gravă. Omul are traumatisme cerebrale, fractură de coloană și de bazin. Medicii sunt rezervați în a da un pronostic asupra șanselor sale de supraviețuire. Ceilți trei pasageri au primit îngrijiri medicale și viața lor este în afara oricărui pericol.

UPDATE 10.50 Un autocar înmatriculat în Bulgaria care transporta un grup de excursionişti ucraineni, un autoturism cu numere de Ilfov cu care se aflau doi turci şi o autoutilitară care transporta marfă la supermarketul Real s-au izbit între localităţile Dumbrava şi Filipeşti. Autocarul plin cu excursionişti se îndrepta spre localitatea bulgară Varna.

"Cei doi turci şi românii din autoutilitară au fost grav răniţi şi au fost preluaţi de echipajele de la SMURD şi ambulanţă", a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt al Inspectroratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Niciun excursionist ucrainean nu a fost rănit.

Revenim cu amănunte. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite