Zeci de băcăuani trec de criză cu jucării erotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienţii magazinelor care vând obiecte de stimulare a vieţii de cuplu caută în special cătuşe de plastic cu puf sau lenjerii exotice pentru partenere.

Administratorii magazinelor din Bacău care comercializează jucării erotice se plâng că vânzările le-au scăzut cu aproape 50 la sută în ultimul an.

„Dacă în vremurile bune aveam în medie câte cinci, şase clienţi pe zi, acum sunt zile când nu vin mai mult de doi clienţi“, a declarat Ionuţ Comănescu, administratorul unui sex-shop din Bacău. Pe lângă faptul că numărul clienţilor a scăzut, patronii se mai confruntă cu o problemă.

Băcăuanii nu se mai sfiesc la intrarea în sex-shop

Clienţii care se hotărăsc să le calce pragul cumpără foarte puţin. „Prima dată se uită la preţ, se orientează spre cel mai mic şi apoi întreabă de calitatea produsului. În final aleg unul, maxim două“, a mai spus Comănescu. Noile atracţii în viaţa de cuplu nu mai reprezintă o prioritate pentru mulţi dintre clienţi.

„Nu sunt obiecte de care ai strictă nevoie. Ţin mai mult de moft şi plăcere. Dacă însă te obişnuieşti cu ele atunci e greu să renunţi. Eu pun bani deoparte în fiecare lună şi la un interval de trei, patru luni vin şi îmi cumpăr ceva” ne-a spus Florin Ghindă, unul dintre clienţi.

În ciuda problemelor economice, administratorii au şi motive de bucurie. Aceştia susţin că, faţă de acum 5-6 ani, când băcăuanii nu îndrăzneau nici măcar să le calce pragul, acum situaţia s-a schimbat radical. 

Femeile sunt mai curajoase, în timp ce bărbaţii continuă să privească cu o oarecare sfială spre rafturile magazinelor. „Faptul că băcăuanii nu mai sunt atât de reticenţi este cel mai mare câştig al nostru. Acesta este şi motivul pentru care ne chinuim să menţinem afacerea pe picioare în acestă perioadă“, a mărturisit Comănescu.

Totuşi „războiul sexelor“ în acest domeniu are un câştigător detaşat. Conform statisticilor făcute de administratorii de sex-shop-uri, femeile reprezintă peste 60 la sută din clienţi în timp ce bărbaţii se lasă încă aşteptaţi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite