Bacău: Zeci de elevi nu vin la cursuri din cauza gripei porcine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia a fost luată de conducerea Direcției de Sănătate Publică din Bacău pentru prevenirea răspândirii virusului A H1N1 printre adolescenți.

Pentru că în Bacău au fost înregistrate până în prezent 29 de cazuri de gripă porcină, 21 de victime fiind adolescenți, Direcția de Sănătate Publică a horărât ca două colegii să fie închise și alți zeci de elevi din clase diferite din unitățile de învățământ să nu vină la cursuri.

Mai exact, și-au închis porțile Colegiul ”Ferdiand” și Grădinița din Nicolaie Bălcescu. De asemenea, s-au închis câte două clase de la Liceul ”George Apostu”, Școala ”Constantin Platon” și Colegiul ”Anghel Saligny”. Câte o clasă s-a închis la Școala din Călugăreni, din comuna Dămienești, Școala ”Octavian Voicu”, Colegiul ”Mageron” și Colegiul ”Ion Ghica”.

 ”În aceste situaţii, în care elevii nu vin la şcoală, cursurile fiind suspendate ca urmare a diagnosticării cu gripa nouă, elevii trebuie să rămână izolaţi la domiciliu şi, în cazul apariţiei simptomelor, să ia legătura cu medicul de familie”, ne-a declarat Adrian Fuioagă, inspector școlar general. 

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite