Zborurile pe Aeroportul Bacău au fost reluate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situația a revenit la normal pe Aeroportul "George Enescu" din Bacău.  Ceața care a ținut la sol sute de călători s-a ridicat iar cursele au fost reluate.

"Acum se zboară normal de pe aeroport către toate destinațiile. Condițiile meteo sunt favorabile și nu mai avem probleme. Sperăm să nu mai apară din nou ceața și să ne dea tot programul peste cap", a declarat Lucian Sion, directorul tehnic al Aeroportului Bacău.

Și problema pasagerilor care au fost nevoiți să stea ore întregi în aerogară a fost în cele din urmă rezolvată. "Pentru ei am pus la dispoziție nouă autocare și i-am transportat pe toți cei care au vrut la București. Ei au plecat spre țările unde aveau bilete de pe Aeroportul Băneasa", a mai spus Sion.

Unii au refuzat oferta aeroportului

Sătui să tot aștepte la sol unii dintre pasageri au plecat acasă, refuzând varianta decolării de pe un aeroport din capitală. "Am stat o noapte și o zi și chiar nu mai aveam puterea să fac un drum așa de lung. Mai ales că nu știam ce ne așteaptă și acolo. O să sun la agenție să văd dacă îmi rezervă un alt bilet. Dacă nu, cumpăr altul și asta este. Problema este că întârzii la serviciu", ne-a spus Marinela Pușcașu, o băcăuancă care muncește în Italia.

În urmă cu două zile, 180 de pasageri care urmau să decoleze către Roma și Timișoara au rămas prizonieri pe Aeroportul din Bacău. Au stat mai bine de 24 de ore fără apă, mâncare și fără să li se spună când vor avea următorul zbor. Majoritatea erau băcăuani care muncesc în străinătate și își făceau griji că și-ar putea pierde locurile de muncă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite