Weekend de foc pentru pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au stins focul izbucnit la un depozit
Pompierii au stins focul izbucnit la un depozit

Pompierii băcăuani au avut cel mai aglomerat sfârşit de săptămână din ultimele şase luni.

Ei au fost nevoiţi să intervină de zeci de ori în două zile atât la incendii, cât şi pentru ajutarea unor persoane care au fost implicate în diverse accidente.

În plus, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost chemaţi să curăţe zăpada de pe acoperişurile unor clădiri din oraş. Potrivit ofiţerului de relaţii publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Ioana Istrati, în acest weekend echipajele SMURD au fost chemate în 30 de cazuri, pentru a acorda primul ajutor sau pentru a transporta bolnavi la
Urgenţe.

Peste 40 de intervenţii

Pompierii au stins patru incendii la gospodării din mediul rural, reuşind să salveze proprietarii caselor şi să reducă pagubele materiale. Militarii au îndepărtat şi ţurţurii foarte mari de la o locuinţă de pe strada Dumbravei din Bacău, care puteau răni trecătorii, dacă s-ar fi desprins.

Tot la sfârşitul săptămânii, pompierii de la ISU Bacău au fostsolicitaţi să intervină pentru deblocarea unei uşi, la un bloc din Bacău, iar persoana prinsă în apartament a fost transportată la spital. Numărul total al intervenţiilor desfăşurate de pompieri în weekend a fost de peste 40.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite