Bacău: Voluntarii ”antidrog” premiați la nivel național

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Voluntarii ”antidrog” premiați la nivel național
Bacău: Voluntarii ”antidrog” premiați la nivel național

Concursului naţional de creaţie şi implementare de proiecte cu tematică antidrog „Împreună” le-a adus băcăuanilor premiul special al juriului.

Bacăul a fost anul acesta prezent la concursului naţional de creaţie şi implementare de proiecte cu tematică antidrog „Împreună” organizat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării la Năvodari”. Competiția s-a desfășurat săptămâna trecută și a fost reprezentată de județul nostru prin elevele Andreea Catană de la Colegiul ”Ștefan cel Mare”, Anca Pintilii, Miruna Popa și Violeta Tănase de la Colegiul ”Gheorghe Vrânceanu”, coordonate de specialistul în educație Marta Butnaru, de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere ”Antidrog” Bacău.

Echipa s-a prezentat la concurs cu proiectul de prevenire a consumului de alcool intitulat ”Tăria, bună la caracter!” cu care a ocupat locul V. De asemenea, Catană Andreea  a obţiunut şi o diplomă specială pentru „reporter special Radio Mamaia Copiilor”, Popa Miruna a obţinut premiul de popularitate, iar coordonatorul grupului, premiul I la concursul de orientare sportivă.

Reprezentantele Bacăului au dovedit spirit de echipă şi au experimentat lucruri inedite ca: „zborul” pe tiroliană, coborâre în rapel la alpinism, orientare sportivă sau vorbitul în vocale. Anul acesta proiectele prezentate au fost calitativ mai bune decât anul trecut, implicit şi concurenţa s-a simţit mai tare”, ne-a declarat Marta Butnaru.

Judeţele câştigătoare au fost: Maramureş - locul I, Mureş - locul II şi Vrancea - locul III.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite