Viorel Rusu, baron local al construcţiilor pe banii statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante sedii ale instituțiilor publice sunt ridicate de firmele sale. Direcția Silvică, Maternitatea, Oficiul de Cadastru, Agenția Regională de Protecție a Mediului, Agenția Națională pentru Locuinţe, mai multe primării și cimitire au apelat la serviciile sale.

Omul de afaceri Viorel Rusu, patronul firmelor de construcții Rustrans, Conextrust și Amici câștigă licitație după licitație, iar firmele sale încasează zeci de milioane de euro de la bugetele locale și cel al statului.

De la naștere și până la moarte, adică de la renovarea maternității Bacău şi până la construirea cimitirului Sarata II, Rusu „nu iartă" nicio licitație.

Constructorii din municipiu afirmă că majoritatea contractelor adjudicate de Rusu i-au fost date cu „dedicație" și, după ce câștigă licitația, omul de afaceri adaugă și alte acte adiționale

Ce afaceri are băcăuanul, cum reuşeştesă fie unicul castigator al licitaţiilor şi câţi bani face din contractele cu statul, citiţi în săptămânalul ADS, care se distribuie la chioşcuri în fiecare joi.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite