Valentin Nedeff a fost reales rector al Universităţii „Vasile Alecsandri“ din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea „Vasile Alecsandri“ va fi condusă tot de profesorul Valentin Nedeff
Universitatea „Vasile Alecsandri“ va fi condusă tot de profesorul Valentin Nedeff

Alegerile, care s-au desfăşurat astăzi, de la ora 13.30, la universitatea băcăuană, l-au reconfirmat în funcţia de rector pe profesorul universitar dr. Valentin Nedeff, cu 138 de voturi. Contracandidatul său, profesorul universitar dr. Vasile Puiu, a avut 84 de voturi.

Universitatea „Vasile Alecsandri"din Bacău îl va avea rector, pentru următorii patru ani, tot pe Valentin Nedeff. Din totalul de 260 de persoane cu drept de vot, cadre didactice şi studenţi, au participat la alegeri 232 de persoane. 138 au votat pentru profesorul Valentin Nedeff, care a condus universitatea băcăuană şi în ultimii ani. Din totalul buletinelor de vot,10 au fost anulate.

Comisia de alegeri a fost formată din profesorul universitar Radu Ababei şi lectorul Aristiţa Rotilă. „Pentru mine este o reconfirmare a simpatiei de care mă bucur. Acesta este cel de-al doilea şi ultimul mandat de rector pe care, legal, pot să-l am",a  spus profesorul universitar dr. inginer Valentin Nedeff.

Profesorul universitar Tatiana Puiu este noul rector al Universităţii „George Bacovia“

În curând, rectorul va desemna patru pro-rectori, de la fiecare facultate din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri"(cu excepţia Facultăţii de Inginerie, care a dat rectorul). În viitorul apropiat urmează şi concursul pentru viitorii decani ai facultăţilor băcăuane.

Colegiile băcăuane, pepinieră pentru universitățile din Occident

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite