Bacău: Doi frați din Valea Seacă sunt căutați de autoritățile olandeze pentru o tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile (32 de ani) și Vasile (27 de ani) Cantaragiu sunt acuzați de polițiștii olandezi că au încercat să omoare un alt român. Infracțiunea s-a comis în urmă cu câteva luni în Amsterdam.

Doi frați din comuna băcăuană Valea Seacă au fost reținuți de polițiștii băcăuani, după ce autoritățile din Olanda au emis pe numele lor mandate europene de arestare. Vasile (32 de ani) și Vasile (27 de ani) Cantaragiu sunt căutați de oamenii legii din Amsterdam pentru a fi trași la răspundere în cazul unei tentative de omor.

În această vară, frații Cantaragiu au fost în Olanda, iar acolo au intrat în conflict cu niște veri. Fără să țină cont de rudenia de sânge, cei doi băcăuani au scos cuțitele și s-au bătut orbește. Cum una dintre victime a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, autoritățile olandeze au declanșat o anchetă.

Deși frații Cantaragiu au revenit în țară, cu speranța că nu vor da socoteală pentru infracțiunea comisă, polițiștii băcăuani le-au pus imediat cătușele. ”Cei doi frați vor fi prezentați astăzi la judecător cu propunerea de arestare preventivă. Niciunul dintre ei nu și-a recunoscut fapta”, ne-a declarat procurorul Camelia Elisei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău.

Dacă frații Cantaragiu nu au pe rol niciun proces, ei vor fi trimiși în Olanda să răspundă pentru acuzația de tentativă de omor. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite