Val de infracțiuni pe șoselele Bacăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite, iar alte patru s-au ales cu dosare penale, după ce au comis accidente de circulație sau au condus fără să posede permis, în ultimele trei zile.

Unul dintre cei care au comis infracțiuni este Costică Mihai, de 21 de ani, care a fost găsit de polițiști conducând o mașină cu numere provizorii de înmatriculare expirate, dar și fără să posede permis de conducere. "În cauză s-a întocmit dodar de cercetare penală sub aspectul săvârşiriii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi conducere fără permis", a declarat inspectorul principal Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Alți trei șoferi care posedau permis de conducere însă au provocat accidente de circulație soldate cu răniți vor fi cercetați de polițiști. Vineri, o femeie care conducea un autoturism a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat într-un șanț și l-a accidentat pe un localnic care cosea iarba. Bărbatul a ajuns la spital, iar șoferița are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Și Ioan Năstase, de 46 de ani, din Bacău, are dosar penal, după ce a lovit cu mașina o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Însă băcăuanul cu cele mai multe infracțiuni comise într-o singură zi rămâne un tânăr din Târgu Trotuș, care a  condus un autoturism deşi nu avea permis de conducere, a accidentat o persoană, după care a fugit. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporal din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite