Vacanţe ieftine pentru tinerii băcăuani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Judeţeană de Sport Bacău îşi pune la dispoziţie taberele de la munte sau de la mare. Oficialii instituţiei publice spun că numărul biletelor este nelimitat, iar preţul unui sejur de şapte zile nu depăşeşte 450 de lei.

Tinerii băcăuani care n-au împlinit încă 35 de ani şi vor să meargă în concediu la mare sau la munte cu bani puţini pot depune cereri la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS) Bacău. Numărul biletelor este nelimitat, doar că distribuirea se face în funcţie de locaţiile care sunt disponibile în perioada solicitată.
Cei care au ştiut de super-ofertă s-au bucurat deja de sejurul de criză. „Oferim locuri de cazare în centre proprii şi private acreditate de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret atât în staţiuni de la malul mării cât şi la munte. Avem până acum mai multe grupuri trimise, sunt peste 140 de persoane care au obţinut bilete prin intermediul instituţiei noastre“, a spus Stelian Ungureanu, directorul adjunct al DJTS Bacău. Pentru litoral oferta include doar staţiunile Eforie Sud şi 2 Mai.

Locuri libere la sulina

Preţurile la care se vând biletele sunt situate mult sub tarifele oficiale de pe piaţă. „Pentru un sejur de o săptămână tariful este cuprins între 70 şi 75 de lei. În acest preţ sunt incluse trei mese zilnic şi cazare. Vorbim aici despre cazarea în locaţiile private. Preţul este şi mai mic în taberele noastre, respectiv 67 de lei, tot cu trei mese pe zi“, a mai spus Ungureanu. Practic, cu cel mult 450 de lei, tinerii pot să-şi petreacă concediul sau vacanţa la malul mării sau la munte, departe de zgomotul şi agitaţia de la oraş.

„Am fost anul trecut la mare cu un bilet cumpărat prin Direcţia de Sport şi pot spune că merită toţi banii. Au condiţii de cazare bune, mâncarea este bună şi chiar e justificată cheltuiala. În vara asta cred că o să aleg muntele“, a spus Cornel Prisăcaru, un băcăuan. Locuri disponibile mai sunt la Sulina, Predeal, Sovata, Ocna Sibiului, Felix, Bâlea Lac, Păltiniş, Buşteni, Sinaia, Izvorul Mureşului, Băile Homorod sau Sângeorz Băi.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite