VIDEO Cum se fură cearşafurile noi la Maternitatea Bacău. Dovada e o înregistrare de pe Youtube (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cearşafurile noi de la spital "aterizează" în dulapul infirmierelor
Cearşafurile noi de la spital "aterizează" în dulapul infirmierelor

Dovada clară că din Maternitatea Bacău se fură ca în codru este o filmare postată în urmă cu doar câteva minute în urmă pe Youtube.

Ora. 12.00

Doctorul Vladimir Corneleac, șeful Maternității Bacău a aflat de isprava angajatei sale și a anunțat deja conducerea Spitalului Județean de Urgență Bacău pentru a se începe o anchetă internă. „Femeia lucrează la noi ca infirmieră de aproape șase ani. Din punct de vedere profesional nu am avut niciodată ce să-i reproșez. Dacă se demostrează însă faptul că a furat din instituție atunci va trebui să suporte consecințele. Noi am anunțat deja poliția și pe cei de la contabilitae pentru a se face un inventar să vedem ce lucruri lipsesc“, a spus dr. Corneleac

Cel care a făcut dezvăluirea pare a fi chiar soţul uneia dintre infirmiere care, cel mai probabil din răzbunare, arată că în locuinţa cadrului medical dulapurile sunt ticsite de cearşafuri marcate cu sigla Spitalului Judeţean.

Bărbatul susţine că infirmiera a pus mâna şi pe alte obiecte de uz medical.

Rămâneţi pe adevarul.ro pentru a vedea cum comentează înregistrarea conducerea spitalului, Direcţia de Sănătate Publică şi Consiliul Judeţean.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite