A vrut să se arunce pe geam după ce colegii de cămin au ameninţat că-l tund UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studentul îi filmează pe agresori de pe balconul camerei de cămin
Studentul îi filmează pe agresori de pe balconul camerei de cămin

Un student basarabean de la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău a fost la un pas de a recurge la un gest extrem din cauza umilinţei la care l-au supus câţiva colegi de cămin tot din Republica Moldova.

 Un filmuleţ postat ieri pe youtube descrie o situaţie dramatică întâmplată în căminul pentru studenţi al Universităţii "Vasile Alecsandri" din Bacău.

ORA15.51 Rectorul Universităţii din Bacău afirmă că s-au luat declaraţii de la studenţii implicaţi în scandal şi că mâine se va lua o decizie pe linie administrativă. „Din punctul meu de vedere a fost o joacă de copii. Există o comisie care cercetează acest caz. Mâine vom da un verdict“, a declarat Valentin Nedeff, rectorul Universităţii din Bacău.

ORA 12.30 Un student din Republica Moldova este "înghesuit" în camera de cămin de alţi patru colegi basarabeni. Agresorii îi cer să nu mai filmeze şi recurg la gesturi obscene şi ameninţări pentru a-l intimida. Speriat, studentul ameninţă că se va arunca de la balcon dacă nu este lăsat în pace.

Urmăriţi aici filmul postat pe youtube. Atenţie, imagini şi limbaj obscen!

Se pare că cei patru au încercat să-l tundă cu forţa, iar tânărul a fugit în camera de cămin. Cei patru l-au urmărit până acolo. "N-ai niciun drept să mă forţezi ca eu să mă tund!", le strigă studentul agresorilor. "Tu nu sari, bre, nu sari! Dacă te prind, te distrug!", îi replică unul dintre cei patru colegi de cămin.

Conducerea universităţii a aflat despre incident. "Avem chiar acum o şedinţă de analiză a referatelor care s-au întocmit în acest caz. Vom anunţa măsurile în cel mai scurt timp", a declarat Valentin Nedef, rectorul Universităţii "Vasile Alecsandri" din Bacău, astăzi, 1 martie, în jurul orei 12.00.

Rămâneţi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla detali iîn legătură cu acest caz.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite