Urmărire şi focuri de armă în Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 17 ani din municipiul Bacău a fugit cu maşina după ce poliţiştii de rutieră au încercat să îl oprească, deoarece nu a acordat prioritate pietonilor.

Poliţiştii au continuat urmărirea autovehiculului în cauză, iar pe strada Calea Moineşti au tras cu pistolul în plan vertical.

În urma focului de avertisment, şoferul a oprit maşina, iar poliţiştii l-au legitimat. Gestul poliţiştilor l-a enervat la culme pe tânăr, care a devenit agresiv.

Concret, el s-a apucat să lovească maşina poliţiei cu picioarele şi să-i înjure pe agenţii de la Rutieră.

"Acesta a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei.  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj  şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Faţă de tânărul de 17 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru ultimele ştiri din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite