Unde merg băcăuanii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend copiii sunt aşteptaţi la ultimele reprezentaţii ale Circului „Bellucci“. Circarii sunt pregătiţi să aducă pentru băcăuani în fiecare zi, de la ora 17.00 şi ora 19.15 jogleri, acrobaţi, echilibrişti, până la pelicani, pinguini, rechini şi chiar porcuşori spinoşi.

De asemenea, una dintre atracţiile spectacolului este un contorsionist care încape într-o cutie cu latura de 50 de centimetri. Preţul unui bilet de intrare este 30 de lei.

Jocuri şi distracţie în Parcul Cancicov
Copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi în Parcul Cancicov sâmbătă şi duminică pentru a se distra la tobogane gonflabile, maşinuţe şi trenuleţe electrice. Pofticioşii care vor să guste ceva dulce pot cumpăra de la comercianţi vată de zahăr pe băţ şi gogoşi cu dulceaţă. Preţul biletelor la micul parc de distracţii, deschis zilnic între orele 9.00 şi 21.00, variază între un leu şi cinci lei. De asemenea, cine vrea să uite de căldură poate savura diferite feluri de îngheţată de la standurile special amenajate.

Diseară
Petrecere la Marinaru
Tinerii sunt aşteptaţi diseară la Club Marinaru din incinta Insulei de Agrement, unde de la ora 22.00 va începe o petrecere pe cinste. Invitatul special al petrecerii este DJ Dark. Preţul unui bilet de intrare este 15 lei.

Mâine
Maraton de dans la Baumax
Sâmbătă, în parcare la Baumax va avea loc un maraton de dans, care va reuni cei mai în vogă DJ ai momentului. Distracţia va începe de la ora 22.00 şi va dura 12 ore. Nu vor lipsi laserele şi proiecţiile 3D.

Duminică 
Motocicliştii fac paradă prin oraş
De astăzi până duminică, Bacăul găzduieşte Motors Bikers Party. Diseară, la Insula de Agrement va avea loc un concert de la ora 20.00, cu Acral Necrosis şi Paraziţii. Mâine, în Centru, bikerii vor face paradă şi cascadorii. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite