Unde merg băcăuanii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru membri ai formaţiei Compact vor concerta vineri seara pentru fanii din Bacău, dar şi pentru cei care doresc să ia parte la un spectacol inedit. Concertul face parte din turneul naţional 2010, intitulat sugestiv, „Cântec pentru prieten“.

În deschiderea spectacolului, publicul va putea asista la un concert de muzică folk susţinut de interpretul Adrian Sărmăşan. Preţul unui bilet este 30 de lei şi poate fi cumpărat direct de la Casa de Cultură.

Fuego, în concert la Sala Ateneu
Cunoscutul interpret va urca pe scena Ateneului cu un nou spectacol intitulat „Ce faci astă seară, tu?“. Artistul va oferi cu această ocazie melodii de neuitat, atât din repertoriul său, cât şi al altor cântăreţi consacraţi. Spectacolul va avea loc duminică, începând cu ora 18.00, iar în deschidere va evolua grupul Anatoly, care va cânta melodii populare din mai multe zone ale ţării. Preţul biletului este 25 de lei.
 
Fotografii inedite din lumea rromilor
Centrul „American Corner“ împreună cu reprezentanţii Casei Corpului Didactic „Grigore Tăbăcaru“ din Bacău invită publicul iubitor al artei fotografice la o expoziţie inedită cu imagini care surprind comunitatea rromă din ţară. Fotografiile sunt realizate de rromi din Timişoara, Galaţi şi Bucureşti şi prezintă aspecte din viaţa de zi cu zi a acestei minorităţi. Expoziţia se desfăşoară la Casa Corpului Didactic, în fiecare zi între orele 9.00-17.00.

Duminică   
Invitație la teatru 
Actorii Teatrului „Bacovia“ îi invită pe băcăuani la piesa „Hei, oameni buni!“, duminică, de la ora 19.00  Spectacolul prezintă o tulburătoare poveste de dragoste dedicată regretatului Dinu Apetrei. Preţul biletului este 10 lei.

Duminică
Experimente trăsnite
Peter Pan, Tinker Bell şi celebrul „Profesor Distrat“ vor fi prezenţi duminică, începând cu ora 12.00, la Promenada Mall. Aceştia îi vor amuza pe copii cu diverse jocuri şi experimente trăsnite. Intrarea este liberă.

Mâine 
Invitație la film
Băcăuanii sunt aşteptaţi sâmbătă, de la ora 19.10, la Cinema City pentru a vedea „Robin Hood“, în regia lui Ridley Scott. Filmul îi are în rolurile principale pe Russell Crowe şi Cate Blanchet. Preţul unui bilet de intrare este 16 lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite