Unde merg băcăuanii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Motanul încălţat“, de Charles Perrault
„Motanul încălţat“, de Charles Perrault

Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi, duminică, de la ora 11.00, la Teatrul de Animaţie. Actorii păpuşari vor juca în piesa „Motanul încălţat“, de Charles Perrault.

Printre actorii care vor urca în lumina reflectoarelor se numără Andrea Sandu, Marlene Duduman-Ulmu, Alice Volbea, Cristi Bratu, Eugen Ionescu, Marian Puiu Gheorghiu, Mihaela Popa, Liviu Pastur şi Adi Costraş. Scenografia este asigurată de Edi&Liliana Lasoc, iar regia artistică de Laurenţiu Budău. Preţul unui bilet de intrare este 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi. Un bilet la lojă este 7,5 lei.

Expoziţie nouă la Planetariu
Observatorul „Victor Anestin“ din Bacău le aduce tinerilor pasionaţi de Cosmos o nouă expoziţie, intitulată „Astronomia în spaţiul cunoaşterii“. Muzeografii au pregătit pentru public o serie de fotografii şi machete tridimensionale, care ilustrează istoria astronomiei şi activitatea celor care lucrează în domeniu. Expoziţia poate fi vizitată de marţi până duminică, între orele 8.00 şi 16.00. Preţul biletului este 2 lei pentru grupurile de copii. Adulţii vor plăti 4 lei şi încă 5 lei dacă vor să vadă spectacolul de Planetariu.

Sâmbătă   
Comedie la Cinema City  
Băcăuanii sunt invitaţi mâine, la ora 20.00, la Cinema City pentru a urmări comedia „Teleportaţi în adolescenţă“. Filmul îi are în rolurile principale pe John Cusack şi Chevy Chase. Un bilet este 17 lei.

Duminică
 „Vișinata cu afine“, la 15 lei
Actorii de la Teatrul „Bacovia“ vor pune în scenă duminică de la ora 19.00 piesa „Vişinata cu afine“, de Cornel Udrea. Din distribuţia piesei fac parte Daniela Vrânceanu, Ştefan Ionescu şi Bogdan Buzdugan. Biletul este 15 lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite