Unde merg băcăuanii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Spionul din vecini“
„Spionul din vecini“

În această seară, de la ora 21.30, băcăuanii care iubesc filmele de acţiune sunt aşteptaţi la Cinema City pentru a vedea „Spionul din vecini“. Pelicula îl are în rolul principal pe Jackie Chan. Preţul unui bilet este 17 lei.

Sâmbătă
Antichităţi la Promenada Mall 
Sâmbătă se deschide ediţia a treia a Târgului de Antichităţi. Evenimentul este programat pentru ora 10.00. Cei interesaţi de produsele anticarilor pot vizita târgul şi duminică. Ei pot achiziţiona timbre, bijuterii şi monede.

Duminică
„Bigamul“ la teatru 
Duminică, de la ora 18.00, se va juca spectacolul. „Bigamul“. Piesa de Ray Cooney se va pune în scenă la Teatrul „Bacovia“. În lumina reflectoarelor îi veţi putea vedea pe Adrian Găzdaru, Gabriel Duţu şi Ştefan Ionescu. Preţul unui bilet este 15 lei în sală şi 20 de lei la lojă.

„Punguţa cu doi bani“ la Teatrul de Animaţie 
Copiii, dar şi părinţii, sunt aşteptaţi duminică, 28 februarie, la Teatrul de Animaţie din Bacău. Actorii păpuşari vor pune în scenă „Punguţa cu doi bani“, binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă. De la ora 11.00, pe scenă vor urca actorii Andreea Sandu, Liliana Isbândă, Sorina Moina, Eugen Ionescu şi Marian Puiu Ghiorghiu. Regia este semnată de Radu Popovici, iar scenografia de Eugen Ionescu. Preţul unui bilet de intrare la spectacol este 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi.

„Chica Bomb“, la Club Kremlin 
Tinerii amatori de distracţie sunt aşteptaţi în această seară la Club Kremlin. Petrecerea, programată pentru ora 21.00, îl va avea ca invitat special pe artistul Dan Bălan, care va susţine un miniconcert cu piese de pe cel mai nou album al său, „Chica Bomb“. Un bilet costă 30 de lei şi pot fi cumpărate din club. Persoanele interesate să-şi facă rezervări pot să sune la numărul de telefon 0758.686.878. Băcăuanii care vor veni în club pot servi diferite cocktail-uri alcoolice, dar şi doar pe bază de siropuri din fructe. Preţul lor porneşte de la 10 lei.

„De ce se însoară bărbaţii cu scorpii“, în librării
Una dintre ultimele noutăţi editoriale ale scriitoarei Sherry Argov a fost scoasă la vânzare în librării. „De ce se însoară bărbaţii cu scorpii“ este un roman care, contrar aparenţelor, nu este adresat bărbaţilor, ci mai degrabă femeilor de carieră. Destinată în special doamnelor, cartea îşi propune să ofere sfaturi pentru persoanele care vor să înveţe despre respectul de sine şi cum îşi caută bărbaţii sufletul pereche. Romanul se vinde în magazinele de specialitate cu 22 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite