Unde merg băcăuanii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Păpuşarii băcăuani, într-o scenă din „Stan Păţitu'“
Păpuşarii băcăuani, într-o scenă din „Stan Păţitu'“

Artiştii păpuşari îi invită pe băcăuani la Teatrul „Bacovia“, duminică, 31 ianuarie, de la ora 11.00, la spectacolul „Stan Păţitu“, o adaptare a regizorului Bogdan Ulmu după cunoscuta poveste a lui Ion Creangă. Copiii, dar şi cei mari, îi pot urmări pe cei mai importanţi actori băcăuani pe scena teatrului.

Astfel, din distribuţie fac parte actorii Cristi Bratu, Marlene Duduman Ulmu, Andreea Sandu Dominte, Sorina Moian, Alice Volbea, Liliana Isbândă şi Eugen Ionescu. Scenografia poartă semnătura artistului plastic Cristina Ciobanu, iar muzica este semnată de Geo Sfaiter. Preţul unui bilet este 10 lei, iar în lojă de 15 lei.

„Le concert“ rulează la Cinema Central
Cinefilii băcăuani pot urmări  în această seară la Cinema Central pelicula „Le concert“, în regia lui Radu Mihăileanu. Filmul prezintă povestea lui Andrei Filipov, un dirijor de prestigiu al celei mai mari orchestre din Rusia, „Balşoi Theatre“, care este concediat în timpul erei comuniste şi trebuie să facă faţă acestei situaţii. Din distribuţia filmului fac parte actorii Aleksei Guskov şi Mélanie Laurent. Pelicula poate fi urmărită de băcăuani de la orele 18.00, iar durata filmului este de 120 de minute. Preţul unui bilet de intrare este 6 lei.

Bowling cu prietenii la Arena Mall 
Băcăuanii se pot distra în acest sfârşit de săptămână la clubul de bowling din Arena Mall. Astfel, între orele 10.00 şi 2.00, pasionaţii sporturilor de club au la dispoziţie 10 piste profesioniste dotate cu echipament „Brunswick“ de ultimă generaţie, o marcă omologată şi aprobată de Federaţia Naţională de Popice şi Bowling din România. Închirierea pistei pentru o oră costă 50 de lei.

În weekend
Relaxare la Bazinul de Înot  
Iubitorii de mişcare pot profita de zilele libere de weekend şi se pot distra la Bazinul Olimpic de Înot din Bacău. Orarul de funcţionare este 10.00-19.30. O şedinţă de o oră şi jumătate îi costă pe clienţi 15 lei.

Duminică
Spectacol pentru cei mici la mall  
În fiecare duminică, la ora 12.00, în Arena Mall, la parter, copiii şi părinţii au parte de distracţii şi surprize. În acest weekend copiii sunt invitaţi la un spectacol intitulat „Show-ulici pentru pitici“.

În weekend
Păsări, peşti şi reptile la Vivariu  
Băcăuanii pot vizita, la muzeul din strada Popa Şapcă cinci expoziţii. Printre atracţiile de la Vivariul din Bacău sunt păsările exotice, dar şi colecţiile de peşti şi reptile. Preţul unui bilet este 4 lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite