Unde merg băcăuanii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piesa de teatru „Peţitoarea“ se joacă duminică
Piesa de teatru „Peţitoarea“ se joacă duminică

Cei care îndrăgesc teatrul sunt invitaţi duminică, de la ora 18.00, la Teatrul „Bacovia“ la piesa „Peţitoarea“.

Astăzi
Moş Craciun vine in Arena Mall  
Moş Crăciun va fi prezent în Arena Mall, în fiecare seară, până pe 23 decembrie, între orele 18.00 şi 20.00. Copiii vor primi cadouri şi multe premii şi se vor putea distra la concursurile şi petrecerile organizate special pentru ei.

Sâmbătă
Expoziţii la Vivariu
Băcăuanii pot vizita, în weekend, expoziţiile permanente de la Muzeul Judeţean. Aici sunt deschise expoziţii de păsări şi peşti exotici, porumbei de rasă, păsări de curte şi animale mici.

Astăzi
„Zombieland“ la Cinema City
Filmul „Bun venit în Zombieland“ rulează în premieră în weekend la Cinema City. Comedia poate fi urmărită astăzi de la ora 20.20, iar sâmbătă şi duminică de la ora 22.20. Preţul unui bilet este 16 lei.

„Bruno“ rulează la Cinema Central
Băcăuanii pot urmări sâmbătă şi duminică filmul „Brüno“, la Cinematograful Central. Personajul jucat de Sacha Baron Cohen este un designer de modă homosexual, care adoptă o vestimentaţie foarte excentrică, foarte colorată şi ieşită din comun. Pe tot parcursul filmului, personajul Brüno porneşte într-o călătorie în care caută să evidenţieze aspectele ruşinoase ale societăţii în care trăieşte. Preţul unui bilet este 6 lei, iar ora de vizionare este 18.30.

„Peţitoarea“ se joacă la Teatrul „Bacovia“
Cei care îndrăgesc teatrul sunt invitaţi duminică, de la ora 18.00, la Teatrul „Bacovia“ la piesa „Peţitoarea“. Din distribuţie fac parte actorii Cristian Todică, Ştefan Ionescu, Bogdan Buydugan, Gabriel Duţu, Dumitru Rusu, Adrian Găzdaru, Florina Găzdaru, Alina Simionescu, Daniela Vrânceanu, Adriana Parvu, Iustin Ciuche, Matei Bogdan, Ştefan Alexiu, Simona Nică şi Anca Bucşă. Regia artistică este semnată de Mihai Serghei Todor, iar scenografia de Clara Darangă. Preţul unui bilet este 10 lei. Cei care vro să stea la lojă trebuie să achite 15 lei.

Expoziţia „Arc rotitor“ la Galeria Nouă
Băcăuanii pot vizita la sfârşitul săptămânii, la Galeria Nouă a Uniunii Artiştilor Plastici din România, Filiala Bacău, expoziţia „Arc rotitor“. Obiectele artistice ieşite din uz, precum piese de mobilier, fragmente de instrumente muzicale sau crengi au fost adunate de artistul vizual Ioan Burlacu. Expoziţia este alcătuită din lucruri care sunt de regulă aruncate de băcăuani. Lucrările sunt lucrate din lemn, chit sau metal şi sunt însoţite şi de fotografii. Programul de vizitare este între orele 10.00 şi 18.00.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite