Bacău: Unde pot merge băcăuanii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Unde pot merge băcăuanii în weekend?
Bacău: Unde pot merge băcăuanii în weekend?

Începe Festivalul la Filarmonică Băcăuanii sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică la Festivalul Internaţional „Zilele Muzicii Contemporane“. Evenimentul se va desfăşura la Filarmonica

Începe Festivalul la Filarmonică

Băcăuanii sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică la Festivalul Internaţional „Zilele Muzicii Contemporane“. Evenimentul se va desfăşura la Filarmonica „Mihai Jora“, iar recitalurile vor începe de la ora 18.30.

Bazinul de Înot este deschis

Iubitorii de înot pot profita de zilele libere şi se pot distra la Bazinul Olimpic de Înot din oraş. Orarul de funcţionare este deschis între orele 10.00 şi 19.30. O şedinţă de o oră şi jumătate îi costă pe băcăuani 15 lei.

„Amintirile“, la Cinema City

Băcăuanii pot urmări duminică, de la ora 21.50, prima parte a peliculei româneşti „Amintiri din Epoca de Aur“ la Cinema City. Intrarea la filmul colectiv regizat de ieşeanul Cristian Mungiu costă 16 lei.

Producţia „Șmecherii“, rulează la Central

Cinefilii băcăuani pot urmări la sfârşitul săptămânii pelicula „Şmecherii“, în regia polonezului Andrezej Jachimowski la Cinematograful Central. Din distribuţie fac parte Damian Ul şi Ewelina Walendziak. Filmul prezintă povestea lui Stefek, un băieţel de şase ani care porneşte un război împotriva sorţii deoarece este convins că dacă ar parcurge un lanţ de evenimente ar ajunge mai aproape de tatăl său. Pelicula poate fi urmărită de băcăuani la Cinema Central de la ora 18.30.

Muzeul „Antonescu“ găzduieşte expoziţii

Băcăuanii pot vizita la sfârşitul săptămânii expoziţia - concurs de artă plastică contemporană „Saloanele Moldovei“, care este deschisă la Complexul Muzeal „Iulian Antonescu“ Bacău. Evenimentul este organizat alături de Uniunea Artiştilor Plastici din Republica Moldova şi Centrul Internaţional de Cultură şi Arte „George Apostu“ Bacău. Vizitatorii pot admira la muzeu lucrări semnate de artişti din Republica Moldova, dar şi de pictori din Bacău. Expoziţiile pot fi vizitate zilnic între orele 9.00 şi 18.00.

Se joacă „Neghiniță“ la Teatrul „Bacovia“

Cei mici sunt invitaţi duminică, de la ora 10.00, la Teatrul „Bacovia“ la piesa „Neghiniţă“. Din distribuţia spectacolului adaptat după opera lui Barbu Ştefănescu Delavrancea fac parte actorii Marlene Duduman Ulmu, Liliana Isbanda, Eugen Ionescu, Puiu Marian Gheorghiu, Cristi Bratu, Sorina Moian, Laurenţiu Budău, Alice Volbea, Mihaela Murafa şi Mihaela Popa. Versiunea scenică este semnată de Geo Balint, iar scenografia Liliana şi Eduard Lasoc. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite