Bacău: Unde pot merge băcăuanii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Unde pot merge băcăuanii în weekend
Bacău: Unde pot merge băcăuanii în weekend

Teatru pentru copii la mall Cei mici sunt invitaţi duminică, de la ora 12.00, la teatru la Arena Mall. Actorii de la „Bacovia“ vor juca în spectacolul „Cei trei purceluşi“. Cei care

Teatru pentru copii la mall

Cei mici sunt invitaţi duminică, de la ora 12.00, la teatru la Arena Mall. Actorii de la „Bacovia“ vor juca în spectacolul „Cei trei purceluşi“. Cei care doresc să urmărească sceneta pentru copii au intrarea liberă.

Expoziţie de scoici la muzeu

Băcăuanii sunt aşteptaţi în weekend la Muzeul de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea“, unde este deschisă o expoziţie de scoici. Programul de vizitare este între orele 9.00 şi 17.00. Biletul de intrare costă 4 lei.

Expoziţie de păsări şi peşti

Băcăuanii găsesc deschise la sfârşit de săptămână mai multe expoziţii interesante la Vivariu. Curioşii pot admira colecţia de păsări exotice, precum şi expoziţia  de peşti şi reptile. Preţul unui bilet este 4 lei.

„Tipi simpatici“ rulează în premieră la cinema

Filmul „Tipi simpatici-Funny people“ prezintă povestea lui George (Adam Sandler), un comediant de succes, care, în momentul în care află că suferă de o boală care îi lasă mai puţin de un an de trăit, începe să ia decizii importante pentru viaţa sa. Genul filmului este comedie. Regia peliculei este semnată de Judd Apatow. În rolurile principale îi întâlnim pe Adam Sandler, Seth Rogen şi Leslie Mann. Filmul poate fi vizionat de la orele 19.10 şi 22.00. Preţul unui bilet de intrare este 16 lei.

Cu grătarul la Valea Budului

Băcăuanii care doresc să se relaxeze în acest weekend pot încinge grătarele la Centrul de Agrement Valea Budului. Amplasat la 15 km de municipiul Bacău, într-o frumoasă pădure, la nord-vest de culmea Pietricica Bacăului, Centrul de Agrement este locul ideal pentru o petrecere la iarbă verde. Cei care doresc să înnopteze în acest loc se pot caza la pensiunile din jurul staţiunii montane. Accesul în staţiune se poate face uşor cu microbuze, autobuze sau maşini proprii.

Spectacol la Teatrul „Bacovia“

Băcăuanii pot viziona duminică, de la ora 19.00, spectacolul „Podurile de vis ale New-York-ului“. Piesa este realizată de Nae Cosmescu, dupa piesa „Doi pe un balansoar“, a lui William Gibson. În faţa publicului băcăuan vor juca doi mari actori, care au bucurat generaţii întregi de spectatori. Este vorba despre Doina Iacob şi Viorel Baltag. Ilustraţia muzicală este semnată de Cristian Todică, scenografia de Ion Olaru, iar asistent scenografie este Silvia Ionescu. Un bilet costă 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite