Bacău: Unde pot merge băcăuanii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Unde pot merge băcăuanii în weekend?
Bacău: Unde pot merge băcăuanii în weekend?

Distracție la Bazinul de Înot Băcăuanii pot profita de ultimele zile calde ale lunii august la Bazinul Olimpic de Înot din oraş. Orarul de funcţionare este între orele 10.00 şi 19.30. O

Distracție la Bazinul de Înot

Băcăuanii pot profita de ultimele zile calde ale lunii august la Bazinul Olimpic de Înot din oraş. Orarul de funcţionare este între orele 10.00 şi 19.30. O şedinţă de o oră şi jumătate costă 18 lei.

Piesă de teatru pentru copii

 Copiii şi părinţii sunt invitaţi duminică, de la ora 12.00, în Arena Mall, pentru a viziona o piesă pentru cei mici. Actorii de la „Teatrul Bacovia“ vor juca în spectacolul „Peţitoarea“. Copiii au intrarea liberă.

Concert la Ateneu

Băcăuanii  pot merge duminică, de la ora 11.00, la Sala Ateneu la un spectacol de muzică clasică. Invitaţii speciali sunt Konrad von Abel şi pe violoncelistul Marin Cazacu. Preţul unui bilet este de 10 lei.

„Hoți de Onoare“ la Cinema Central

Băcăuanii pot viziona în această seară, de la ora 18.30, filmul de acţiune „Hoţi de onoare - Tick as Thieves“. Povestea filmului se concentrează asupra unui tânăr Jack Monahan,  un hoţ amator, a cărui viaţă nu este deloc uşoară. Soarta lui se va schimba însă odată cu întâlnirea cu Ripley, un coleg de branşă cu un trecut profesional mult mai bogat şi curat decât al său. Filmul îi are ca protagonişti pe Antonio Banderas şi Morgan Freeman. Regia este semnată de Mimmi Leder. Genul filmului este acţiune, iar preţul unui bilet de intrare este de 5 lei.

„Ascensiunea Cobrei“, în premieră la Cinema City

Povestea filmului de acţiune se concentrează în jurul unei grupări militare de elită, formată din soldaţi speciali, cunoscuţi sub numele de G. I. Joe, care luptă cu o organizaţie diabolică în fruntea căreia se află un cunoscut traficant de arme. Filmul rulează în premieră în acest sfârşit de săptămână la Cinema City. Costul unui bilet de intrare este de 15 lei. În rolurile principale apar actorii Joseph Gordon-Levitt, Sienna Miller, Jonathan Pryce, Dennis Quaid, iar regia este semnată de Stephen Sommers. Orele de difuzare ale peliculei sunt 20.00, 21.30 şi 22.00.

Expoziții la Planetarium

Băcăuanii pasionaţi de astre pot merge în acest weekend la Observatorul Astronomic „Victor Anestin“. Aici pot vedea „Mişcările Pamântului“, „Cerul de la nord la sud“ sau „Sistemul solar“. Vizitatorii pot admira şi expoziţii permanente despre stele, galaxii şi constelaţii. Taxa de intrare este 1,9 lei de persoană, însă cei care vin în grup trebuie să achite doar un leu. Programul de vizitare este între orele 8.00 şi 16.00.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite