Un sportiv băcăuan a ocupat locul trei la proba de “împins din culcat” la Campionatul European de juniori de powerlifting

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Onolov a luat bronz în competiţia europeană
Bogdan Onolov a luat bronz în competiţia europeană

Bogdan Onolov, legitimat la CS Bronx Bacău, a reuşit să se claseze al treilea la proba de "împins din culcat", cu un rezultat de 140 kg la Campionatul European de juniori, din Northumberland, Marea Britanie.

Sportivul băcăuan s-a clasat al cincilea în clasamentul general al categoriei 66 kg, după ce a reuşit să ridice 215 kg la genuflexiuni şi 200 kg la îndreptări.

"A fost un concurs frumos, dar foarte greu. Cheltuielile aferente participării le-am suportat, în mare parte, din propriul buzunar. Rezultatul sportivului băcăuan este peste aşteptări, având în vedere bugetele celorlalte echipe. Acesta se va pregăti pentru europenele din Danemarca si mondialele din Brazilia sub îndrumarea mea şi a lui Ovidiu Panazan. De altfel, sper că venirea lotului national de powerlifting la Bacău, începând de anul viitor, să fie un pas important pentru sportul băcăuan", a declarat Daniel Zodian, antrenorul sportivului.

La competiţie au participat 156 de sportivi din 21 de ţări.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite