UPDATE Şoferul vitezoman care a intrat cu bolidul într-un loc de joacă şi a rănit un copil a fost prins FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.00, pe strada Mioriței din municipiul Bacău. Vitezomanul a pierdut controlul și a intrat în plin într-un loc de joacă amenajat în incinta unei stații de benzină.

Ora 19.20: Poliţiştii din Bacău au reuşit să-l prindă pe şoferul maşinii Audi implicată în accidentul de miercuri noapte de pe strada Mioriţei. Conducătorul auto se numeşte Vasile Maxim.

Ora. 12.55 Șoferul este căutat de polițiști și la această oră. Martorii accidentului spun că locuiește în cartier și că nu era singur în mașină în momentul evenimentului. Ambii au fugit de la fața locului.

Ora 10.10 Medicii de pe Ambulanţă susţin că micuţul lovit de Audi nu este în pericol. „Când am ajuns noi la faţa locului copilul era speriat, lovit, dar se pare că nu are leziuni interne sau alte traumatisme grave care să-i pună viaţa în pericol. A fost transportat la Spitalul de Pediatrie“, a spus doctorul Sorin Enescu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bacău.

Ora 9.00 Un copil, în vârstă de 7 ani, a fost prins sub autoturismul Audi scăpat de sub control și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea lui și transportarea la spital pentru îngrijiri medicale.

image

Până să ajungă în benzinărie, șoferul a mai lovit alte patru autoturisme parcate pe marginea drumului. După producerea accidentului, șoferul a fugit de la fața locului și este căutat de polițiști și la această oră.

Vom reveni cu amănunte.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite