Un consilier local din Târgu Ocna susține că a fost amenințat cu pistolul de fiul unui candidat la primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Floarea Ivanof şi Ştefan Silochi
Floarea Ivanof şi Ştefan Silochi

Scandal, urmăriri cu mașinile ca în filme, amenințări cu pistolul, îmbrânciri și înjurături.  Atmosferă ca în vestul sălbatic  în orașul Târgu Ocna după ce susținătorii Floarei Ivanof (PDL), actualul primar, s-au luat la harță cu cei ai lui Ștefan Șilochi (USL), fost primar și actual candidat la funcția de edil șef.

Scandalul început de dimineață de când membrii celor două grupări politice au început să se șicaneze cu mașinile în trafic. Dacă susținătorii Floarei Ivanof susțin că Șilochi a adus mai bine de 20 de interlopi, foști boxeri, din Onești și Slănic pe post de bodygarzi, cei care sunt de partea lui Șilochi afirmă că actualul edil al orașului și-a adus "moldoveni mari cât dulapul" tocmai de dincolo de Prut.

"Mi-a fluturat pistolul pe geamul mașinii!"

Ioan Apostu (PDL), consilier local, afirmă că în jurul prânzului s-a întâlnit în trafic cu Doru Șilochi, fiul candidatului USL, și că i-a arătat pe geamul mașinii pistolul. Omul a fost la Poliție și a depus reclamație. "A scos pistolul pe geam și a început să îl future. M-am speriat de nu mai știam de mine. Am fost la poliție și am povestit ceea ce am pățit, însă polițiștii nu s-au omorât prea tare ca să afle adevărul. Ne-au chemat la secție și ne-au percheziționat în mașini, și, cum era de așteptat, nu au găsit nimic în mașina lui Șilochi. Doar nu era prost să vină cu pistolul la Poliție", a afirmat conilierul Apostu. El a mai adăugat că Doru Șilochi a venit cu tot felul de ajutoare. "Sunt nouă bolizi pline cu niște malaci, mari cât dulapul. Foști sportivi aduși de prin Slănic și Onești. M-au amenințat că mă fac, că mă dreg, că mă taie, că mă bagă la pachet salam ", a spus Ioan Apostu.

"Am fost amenințat de rușii lui Ivanof mari cât gorilele!"

De partea cealaltă, Doru Șilochi, susține că nu a greșit cu nimic față de consilierul PDL, ba din contra, el este cel nedreptățit. "Eu nu am făcut nimic. Nici nu am măcar pistol. Și poliția mi-a făcut percheziție și nu mi-a găsit nimic în mașină. A venit la mine o gașcă de ruși sau moldoveni, care o susțin pe primărița  Ivanof. Nu știu de unde i-a adus, dar stau la hotelul ei. Țipau la mine și îmi ziceau ceva gen «bliat» (n.r. - înjurătură în limba rusă). Sunt mari cât gorilele, cât dulapul. Când mă uitam la ei, mă luau frisoanele", a afirmat fiul candidatului USL la Primăria Târgu Ocna.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău afirmă că la Târgu Ocna nu sunt probleme grave, ci doar "o mică altercație".

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 601.790 de băcăuani. Află rezultatele votului, astăzi, pe bacau.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Bacăului rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite