Un bărbat şi-a ucis soţia cu sapa, supărat că vrea să divorţeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a deschis o anchetă Foto: Arhivă Adevărul
Poliţia a deschis o anchetă Foto: Arhivă Adevărul

După ce a aflat că nevasta sa vrea să-l părăsească, omul şi-a ieşit din minţi. A pus mâna pe sapă şi a nu s-a oprit din lovituri până ce nu a văzut-o pe femeie lată la pământ şi fără suflare.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă coordonată de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Bacău, care în urma verificărilor efectuate a stabilit că între cei doi soți a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri privitoare la hotărârea de divorț, în urma căruia Gheorghe N. i-a aplicat soției sale mai multe lovituri în zona capului cu un corp contondent", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Bacău, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Faţă de bărbat s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat şi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă.

 Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite