Un bărbat din Huruiești susține că a fost bătut și de primar și de viceprimar. Omul a fost internat la Secția de Chirurgie de la Spitalul din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorin Cojan (57 de ani), din Huruiești susține că a fost bătut  de viceprimarul comunei, dar și de primar, în sediul Primăriei.

Dacă într-o primă fază  a anchetei principalul agresor  era viceprimarul Ciprian Miftode, după ce omul s-a dezmeticit din bătaie a povestit că a nu doar viceprimarul, l-a luat la pumni, ci și primarul Ion Zăbrăuțeanu.

Cu toate că medicii de la spitalul din Podu Turcului au considerat că nu este un caz care să necesite internare, specialiștii Spitalului Județean din Bacău au constatat că starea sa de sănătate nu este deloc bună. "Am văzut că la Podu Turcului nu îl internează, l-am dus noi la spitalul din Bacău deoarece starea lui nu era bună deloc. L-am dus pe răspunderea noastră și bine am făcut. Are lovituri la față și la abdomen. Are vânătăi pe o mare suprafață a corpului. Îl doare tare și capul. Nici nu-l poate ține drept", a povestit Ionuț Cojan, fiul bărbatului bătut în Primărie.

Moarte suspectă în comuna Traian. Un băcăuan a ars de viu

 Omul a fost internat la Secția de Chirurgie și este supus mai multor investigații medicale. El a povestit cum primarul Ion Zăbrăuțeanu i-a dat cu scaunul în cap, iar viceprimarul Ciprian Miftode i-a dat cu pumnul în față. "M-am dus la Primărie că aveam ceva treabă cu un titlu de proprietate pe niște pădure. Cum am intrat, și primarul și vicele m-au luat la pumni. M-au pus la pământ și au dat în mine", a povestit Cojan.

"L-a mușcat pe viceprimar de mână"

De partea cealaltă, edilul Zăbrăuțeanu afirmă că nici măcar nu a fost de față în timpul bătăii.

"Eu sunt la 200 de kilometri distanță. Vorbiți cu viceprimarul și cu contabila că ei au fost de față. Eu nu am detalii", a afirmat edilul Zăbrăuțeanu. Viceprimarul nu a putut fi contactat telefonic. În schimb, Maria Turbatu, contabila Primăriei, cea care a fost de față la scandal povestește cum Cojan a făcut o adevărată criză de nervi pe holurile instituției.

"A început să bată cu pumnii și picioarele în ușa biroului meu și să urle că ne aruncă pe geam. A început să arunce tot ce vedea în cale: cești de cafea, telefoane de pe mese, ba chiar era să zboare și imprimanta. Noroc de o fată care a prins-o. Apoi a făcut o săritură ca în filme peste niște birouri și i-a dat viceprimarului cu picioarele în burtă. Apoi l-a mușcat de mână. Tare de tot, cu forță. Primarul nu era de față", a povestit contabila Turbatu. Poliția a început o anchetă.

Intră pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite