Un băcăuan și-a fotografiat buletinul de vot, supărat că avea foile lipite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buletinele de vot aveau foile lipite
Buletinele de vot aveau foile lipite

Un bărbat din municipiul Bacău, membru al Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) este anchetat de polițiști după ce și-a fotografiat buletinul de vot cu telefonul mobil.

Incidentul a avut loc la secția de votare nr. 40 din clădirea Colegiului "N.V. Karpen".

Omul s-a enervat din cale afară, că două file erau lipite și taman acolo se afla denumirea și sigla partidului din care el face parte.

Cu toate că președinta secției de votare a încercat să-i explice că este e greșeală de tăietură de la tipografie, omul nu s-a lăsat lămurit.

El a susținut în fața polițiștilor că vrea să arate șefilor săi ce nedreptate s-a făcut partidului său.

Există o hotărâre a Biroului Electoral Central care interzice intrarea în cabina de vot cu telefonul mobil, însă nu sunt prevăzute sancțiuni.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 601.790 de băcăuani. Află rezultatele votului, astăzi, pe bacau.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Bacăului rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite