Un băcăuan și-a decapitat tatăl după care și-a înjunghiat soția din gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz șocant a cutremurat sătenii din comuna Lipova a județului Bacău. Aurel Câțea (32 de ani) nu și-a mai putut controla furia astăzi, în jurul prânzului când și-a surprins soția în pat cu tatăl său.

Familia a venit astăzi în vizită la bătrânul de 50 de ani. Aurel Câțea a ieșit pănă în curte, când, se pare că șoția lui a profitat de lipsa acestuia și a sărit în brațele bunicului copiilor ei.

Intrat în casă, bărbatul de 32 de ani a pus mâna pe un topor orbit de furie și l-a decapitat pe bătrânul de 50 de ani și și-a înjunhiat cu un cuțit soția în jurul gâtului.

Mai mult, a luat capul tatălui într-un sac și a plecat prin sat, după cum spun martorii, mergând înspre casa lui din satul învecinat.

"Eu veneam spre serviciu când l-am vazut că duce un cap sub braț. Am rămas șocat. Când a venit poliția a recunoscut fapta. Era liniștit", a declarat Vasile Anghel, locuitor în comuna Lipova.

După cum poveștește consăteanul, cei trei copii, de 4, 6, și 7 ani au fost martori la teribila faptă.

"După ce l-a omorât pe tatăl său i-a închis în bucătăria de vară. Femeia a ieșit din casă dezbrăcată și plină de sânge. Oamenii au chemat imediat poliția", a mai spus el. La sosirea ambulanței, starea femeii era destul de gravă.

"Femeia a fost găsită înjunghiată. A fost luată și trasportată de urgentă la Spitalul din Bacău unde a avut nevoie de intervenții medicale", ne-a declarat Adrian Colibaba, director medical la Ambulanță.

Locuitorii din comună spun că, nu cunosc prea bine familia Câțea.

"Nu i-am vazut aproape deloc. Știu că s-au mutat în zona acum doi ani. Aurel locuiește în satul Mâlosu, îl știu de om liniștit", a mai spus Costel Mitrea, un alt sătean.

Procurorii băcăuani au demarat o anchetă în acest caz. Bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor, care vor hotărî dacă va fi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite