Un băcăuan mort de beat a accidentat un minor după care a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a avut loc la Sibiu. Șoferul are 24 de ani, nu avea nici permis de conducere iar mașina la volanul căreia se afla era furată. Copilul peste care a dat are 15 ani, și este internat acum la Pediatrie.

Tânărul este originar din Bacău, lucrează în Sibiu și stă în chirie împreună cu mai mulți colegi. În seara asta, au băut împreună, după care tânărul s-a urcat la volanul mașinii. " Am băut șase bidoane de vin, dacă mai aveam mai beam", a povestit tânărul în această noapte, în sediul Poliției Rutiere, unde a venit să dea declarații. 

El susține că i-ar fi sărit copilul în față, și nu l-ar mai fi putut evita, După accident, a mai mers câteva sute de metri, a abandonat mașina, s-a dus acasă și s-a culcat. S-a trezit cu poliția la ușă. "Am fost sigur că vine și mă ia", a mai spus șoferul de ocazie. 

Odată demarate verificările, oamenii legii au stabilit că nu avea nici permis de conducere, iar mașina cu care a făcut accidentul era furată. 

"Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intersecția străzilor Tractorului și Cărămidăriei, în urma accidentului conducătorul auto părăsind locul faptei. În urma efectuării cercetărilor am stabilit că cel care a condus autoturismul este o persoană în vârstă de 24 de ani din județul Bacău, care nu posedă permis de conducere și urmare a cercetărilor făcute avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv 1,29 pe etilotest. Am stabilit urmare a declarațiilor date de către conducătorul auto precum și de către persoanele cu care acesta locuiește în municipiul Sibiu că mașina a furat-o de la unul dintre colegii cu care locuiește împreună", a spus inspectorul Costin David, de la Biroul Rutier Sibiu. 

Copilul accidentat a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul de Pediatrie, unde a rămas internat. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru nu mai puțin de cinci infracțiuni, respectiv furt, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului, conducere cu alcoolemie peste limita legală și vătămare corporală, și riscă între 3 și 12 ani de închisoare.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite