Bacău: Ucigaşul propriei fetiţe, drogat când a comis crima (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Ucigaşul propriei fetiţe, drogat când a comis crima (UPDATE)
Bacău: Ucigaşul propriei fetiţe, drogat când a comis crima (UPDATE)

Fostul boxer băcăuan de performanţă era incoerent şi avea halucinaţii când a fost prins Mai citește: INCREDIBIL: Şi-a ucis fetiţa de trei ani pentru că a confundat-o cu un diavol Alexandru Gavrilă a recunoscut că şi-a omorât fetiţa GALERIE FOTO Și-a ucis fetița ca ”să scape lumea de rău” Ucigaşul propriei sale fiice, arestat pentru 29 de zile Alessia, fetița ucisă de tatăl său, a fost înmormântată

Principala pistă a anchetatorilor este că ucigaşul ar fi fost sub influenţa stupefiantelor în noaptea crimei.

Anchetatorii se ocupă în continuare de cazul lui Alexandru Gavrilă, băcăuanul de 25 de ani care şi-a omorât duminică seara fetiţa de trei ani şi două luni cu lovituri de cuţit. Criminalul, fost boxer, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
În acest moment, principala pistă a procurorilor este că sportivul ar fi fost sub influenţa drogurilor în noaptea în care a săvârşit crima.

Există un zvon cum că Alexandru Gavrilă ar fi fost consumator de droguri. Din acest motiv, am solicitat prelevarea unor probe de urină pentru a se efectua analize de toxicologie la Institutul de Medicină Legală din Iaşi. Noi tindem să credem că stupefiantele l-au determinat să îşi omoare copilul“, a declarat Felix Bănilă, procuror. Suspiciunile în privinţa consumului de stupefiante sunt cu atât mai puternice cu cât, din spusele avocatului, chiar cu o seară înainte de teribila faptă, Alexandru Gavrilă a fost adus la Urgenţe.


„Nu este cu toate
minţile acasă“


A fost adus pe 29 august la spital pentru că avea halucinaţii şi se afla în stare de panică. Doctorii i-au administrat pastile şi i-au recomandat tratament psihiatric“, ne-a explicat Petru Ivaşcu, avocat. Conform acestuia, Alexandru Gavrilă nu ar avea în continuare discernământ, iar explicaţiile sale sunt lipsite de logică.


Nu ştim încă dacă în seara crimei se afla sub influenţa drogurilor, dar cert e că omul nu este «cu toate minţile acasă». Dacă se aduce vorba de fetiţă sau familie, îl invocă pe Satana şi are halucinaţii“, a mai spus Ivaşcu.


Consuma „iarbă“ în Anglia


Se pare totuşi că drogurile nu i-au fost străine băcăuanului deoarece, într-o discuţie pe care a avut-o cu avocatul său, el a recunoscut că a fumat „iarbă“ când se afla în Anglia. „Mi-a spus că a fumat marijuana cât a fost în Anglia, dar că a renunţat de bună voie. Nu ştiu să fi consumat altceva în continuare“, a menţionat Ivaşcu. Aflat acum după gratii, băcăuanul arată că-şi regretă fapta.


A chemat un preot în vizită


Pentru a-şi uşura sufletul, criminalul a cerut să fie vizitat de un preot. „Ştie că fata lui a fost înmormântată. Îi pare rău, de aceea a cerut să vorbească cu un preot. Are tot felul de explicaţii iraţionale. De aceea, vrea să fie internat într-un centru specializat, unde să urmeze tratament psihiatric“, a încheiat Petru Ivaşcu, avocatul criminalului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite