Bacău: Ucigaşul propriei sale fiice, arestat pentru 29 de zile (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Ucigaşul propriei sale fiice, arestat pentru 29 de zile (UPDATE)
Bacău: Ucigaşul propriei sale fiice, arestat pentru 29 de zile (UPDATE)

Alexandru Gavrilă va fi cercetat în stare de arest, după ce judecătorii Tribunalului Bacău au emis, astăzi, un mandat de arestare pentru 29 de zile.

După ce şi-a ucis fetiţa de 3 ani şi 2 luni cu lovituri de cuţit, fostul sportiv Alexandru Gavrilă a fost audiat de procuror, iar astăzi a apărut în faţa unui complet de judecată. Tribunalul Bacău a decis emiterea unui mandat de arestare pentru 29 de zile.

Mai citiți:

INCREDIBIL: Şi-a ucis fetiţa de trei ani pentru că a confundat-o cu un diavol

Alexandru Gavrilă a recunoscut că şi-a omorât fetiţa GALERIE FOTO

Tânărul care şi-a omorât fetiţa a ajuns în faţa instanţei


Avocatul său, Petru Ivaşcu, a solicitat instanţei internarea clientului său într-o unitate medicală, considerând că acesta nu are discernământ. Procurorul de caz care l-a audiat pe tânăr a declarat, după audiere, că Gavrilă a recunoscut fapta şi că acesta nu regretă ce a făcut. Avocatul speră ca inculpatul să beneficieze de o expertiză medicală. „Am cerut internarea medicală, însă cererea nu a fost aprobată. Motivul cererii noastre a fost faptul că clientul are sincope de raţionament. Acest lucru a fost vizibil din discursul său, din motivaţia pentru fapta comisă”, a declarat avocatul Petru Ivaşcu.
Avocatul şi familia inculpatului vor decide marţi dimineaţă dacă vor face recurs la decizia de astăzi a judecătorilor.


Potrivit unor surse neoficiale, Alexandru Gavrilă a declarat instanţei că şi-a ucis fetiţa deoarece dorea să scape lumea de rău, iar crima ar fi fost comisă de fapt împotriva diavolului. Aceeaşi motivaţie a fost adusă în discuţie şi pentru accidentul comis, despre care Gavrilă a susţinut că ar fi fost o tentativă de sinucidere. Tânărul care şi-a ucis fetiţa va rămâne în următoarele 29 de zile în arest şi va fi cercetat pentru omor calificat.

Potrivit procurorilor, pedeapsa prevăzută de Codul Penal pentru această faptă este închisoarea între 15 şi 25 de ani. Avocatul şi familia inculpatului vor continua însă demersurile pentru efectuarea unei expertize medicale, în vederea stabilirii gradului de discernământ din momentul comiterii crimei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite