Trei suspecţi în cazul asasinării omului de afaceri băcăuan Valeriu Damian FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa omului de afaceri Valeriu Damian
Casa omului de afaceri Valeriu Damian

Deşi au trecut mai bine de trei luni de la uciderea omului de afaceri Valeriu Damian, anchetatorii nu au reuşit încă să-i prindă pe făptaşi.

Mai mult, familia lui a oferit 10 000 de euro pentru orice informaţie, care ar conduce la identificarea criminalilor. „Nu a sunat nimeni să ofere vreo informaţie pentru recompensă. În momentul de faţă avem trei suspecţi, identificaţi prin mijloacele proprii de anchetă. Nu vă pot oferi mai multe date, dar cred că acest caz  nu se va închide cu autor necunoscut", a spus Felix Bănilă, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Bacău.

Vezi şi: Omul de afaceri Valeriu Damian, patronul unor benzinării din Bacău, a fost găsit mort

Valeriu Damian, de 65 de ani, a fost găsit în noaptea de 10 spre 11 august în vila sa din cartierul rezidenţial din satul Luncani. Medicii legişti dar şi procurorii au confirmat faptul că Damian era legat cu o sfoară de picioare şi prezenta semne de violenţă.

Citeşte şi: Ce afaceri avea Valeriu Damian omul de afaceri ucis în mod bizar în propria casă

image

„A fost o moarte violentă. S-a pătruns în locuinţă prin escaladarea gardului. Suntem siguri de acest lucru. Am găsit urme de noroi deoarece a plouat miercuri noapte", a spus în dimineaţa zilei de 11 august prim-procurorul Bănilă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite