Trei hoți din Bacău au furat o remorcă plină cu porumbei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porumbeii au fost furați înainte de concurs
Porumbeii au fost furați înainte de concurs

Mașina în care se aflau porumbeii era parcată în fața unui restaurant din Localitatea Nicolae Bălcescu  iar porumbeii urmau să participe la un concurs internațional care se va desfășura la Brăila.

Un columbofil din Brăila a rămas fără cei 50 de porumbei pe care îi transporta cu o semiremorcă chiar în fața unui restaurant din comuna băcăuană Nicolae Bălcescu.

Porumbeii sustrași aparțineau mai multor persoane  afiliate la o asociaţie columbofilă şi erau pregătiţi pentru efectuarea unui zbor în cadrul unui concurs internaţional organizat de Asociația Columbofilă „Danubius Brăila".

Păgubitul a anunțat dispariția zburătoarelor unei patrule de la siguranța publică. „ În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au depistat în comuna Horgești pe S. Tiberiu,  de 19 ani, T. Alexandru,  de 21 ani şi pe F. Alexandru, de 20 ani , despre care au stabilit că au sustras cei 50 de porumbei voiajori", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Toţi porumbeii sustraşi au fost recuperaţi şi predaţi părţii vătămate Mocanu Adrian. Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări față de S. Tiberiu, T. Alexandru și F. Alexandru sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite