Trei consilieri locali, prinși de Agenția Națională de Integritate că au făcut afaceri cu bani publici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei consilieri locali, prinşi în ofsaid de ANI
Trei consilieri locali, prinşi în ofsaid de ANI

Ioan Rotaru, Mihai Șlic și Ileana Păduraru sunt consilierii locali băcăuani care au fost depistați de Agenția Națională de Integritate (ANI) că au încălcat legea. Concret, firmele în care ei sunt asociați sau chiar administratori au făcut afaceri chiar cu Consiliul Local (CL) Bacău.

Ioan Rotaru

Ioan Rotaru a fost declarat de ANI incompatibil deoarece în perioada 2008-1012 a încheiat cinci contracte de prestări servicii balastare, reparații și parchetare cu CL Bacău  și instituții subordonate CL în valoare de 347.402 de lei.

Şlic Mihai Iulian

Mihai Șlic se află și el într-un conflict de interese, incompatibilitate și fals în declarații, deoarece a încheiat trei contracte cu CL pentru lucrări de proiectare și de construire efectuate la Sala Sporturilor. Contractul este în valoare de 138.510 de lei.

Păduraru Ileana

Și Ileana Păduraru se află într-un conflict de interese, deoarece firma pe care o administrează a bătut palma cu o instituție subordonată CL Bacău pentru pregătirea fizică a unor sportivi. Valoarea contractului a fost de 330.220 lei.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru ultimele ştiri din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite