Bacău: Trei răniţi într-un accident rutier (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Trei răniţi într-un accident rutier (VIDEO)
Bacău: Trei răniţi într-un accident rutier (VIDEO)

Trei persoane au fost rănite după un accident de circulaţie petrecut astăzi, la ora 13,20, pe DN 2, între Bacău şi Roman.

Un autoturism BMW care circula dinspre Iaşi către Bacău a zburat în afara şoselei, după ce a intrat pe contrasens şi  lovit o autoutilitară. Şoferul autoturismului era în stare de şoc după accident, iar pasagerul din dreapta, o femeie, era rănită.

Ambele autovehicule au fost avariate grav în urma impactului, iar cele trei persoane au scăpat cu viaţă, conform spuselor lor, datorită centurilor de siguranţă şi airbagurilor.

În câteva minute, la locul accidentului a sosit o ambulanţă. Potrivit medicilor, şoferul autoturismului a fost diagnosticat cu traumatism de omoplat şi traumatism de bazin. El a rămas sub observaţie la Urgenţe, din cauza unei leziuni intraabdominale.

Pasagera din dreapta are un traumatism de coloană cervicală, iar şoferul autoutilitarei a scăpat doar cu un traumatism minor la genunchi.

Poliţia Rutieră a început cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut lco accidentul şi sancţiunile pe care le va aplica.


VIDEO - Urmăriţi imagini de la accident



Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/dumitrita/acc.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/dumitrita/acc.jpg width=350 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Iasi/dumitrita/acc 1.flv iurl=/editor_files/Image/locale/iasi/dumitrita/acc 1.jpg width=350 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite