Trasportatorii băcăuani se pregătesc de acțiuni de protest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transportatorii doresc o lege unică, prin care să fie reglementată activitatea lor
Transportatorii doresc o lege unică, prin care să fie reglementată activitatea lor

Nemulțumiți de faptul că autoritățile nu iau în serios problemele lor legate de taximetria "pirat" și timpul prea scurt alocat autorizațiilor de funcționare, transportatorii se pregătesc de acțiuni de protest.

 400 de taxiuri, 20 de mașini de școli de șoferi și circa 20 de microbuze de transport vor porni într-un marș de protest pe data de 23, 24 și 25 martie, pe străzile din oraș. "Vom ieși în stradă. Deja am cerut de la primărie autorizație pentru grevă.Trebuie ca pirateria să fie înlăturată, pentru că presupune furt de clientelă, diminuarea încasărilor, imposibilitatea de plată și chiar faliment", a declarat Marcel Nechita, președintele filialei Bacău a Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România.

Transportatorii mai doresc o lege unică, prin care să fie reglementată activitatea lor și plata de către autoritățile legale să se facă în termenele legale. "Ne dorim să obținem și toate drepturile bănești cuvenite, referindu-ne și aici la subvenții pentru pensionari. Sperăm că acțiunile noastre de protest să nu rămână fără ecou", a încheiat Marcel Nechita. De menționat că, în Bacău sunt înregistrate 870 de taxiuri, mașini ce sunt folosite 24 de ore din 24 de câte doi sau trei șoferi. În privinața autorizațiilor s-au dat 130 de autorizații la CCB, 150 la TTB, 100 la GPK, 50 la LSR, 40 la IAC și 80 la Ansoma și Florina.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite