Trăieşte de zece ani printre morminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia își duce traiul zilnic printre morții din cimitirul „Domneasca" al Bisericii „Cuvioasa Parascheva" din Târgu Ocna. Ea afirmă că duce un trai liniștit și că „vecinii" ei sunt cele mai inofensive și pașnice persoane de care se putea înconjura.

Genoveva Petecuță are 84 de ani și de zece ani își duce traiul de zi cu zi  în cimitirul „Domneasca" din Târgu Ocna. Chiar dacă atunci când deschide ușa casei, privirea îi dă direct în sutele de cruci și morminte din jurul casei sale, femeia este liniștită. Nu îi este teamă. Ba mai mult, afirmă că traiul printre sutele de morți este unul cât se poate de relaxant și lipsit de pericole.

Locuința sa are o cameră și o bucătărie. Aici doarme, mănâncă și tot aici își primește și musafirii. De pe geamul casei se văd sutele de cruci, iar cei care o vizitează trebuie să străbată cărarea principală a cimitirului.

Citiţi joi, 18 august, în ADS Bacău, povestea bătrânei care trăieşte printre morminte. Săptămânalul ADS Bacău este dispoibil la toate chioşcurile de presă din oraş, la preţul de 90 de bani.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite