Bacău: Trafic dirijat de civili după un accident cu şapte victime (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Trafic dirijat de civili după un accident cu şapte victime (GALERIE FOTO)
Bacău: Trafic dirijat de civili după un accident cu şapte victime (GALERIE FOTO)

Şapte oameni au ajuns astăzi la spital după un accident rutier petrecut la ora 12.30 pe drumul între Bacău şi comuna Traian, din cauza neacordării de prioritate.

Accidentul a avut loc la ora 12,30, la intersecţia unui drum naţional cu unul judeţean, în apropierea comunei Buhoci. Potrivit martorilor, o şoferiţă începătoare, aflată la volanul unui autoturism Dacia Sandero nu a acordat prioritate unui Audi înmatriculat în Spania. În urma impactului patru pasageri din Audi şi trei din Sandero au fost răniţi.

Cele patru ambulanţe sosite la faţa locului în 3-4 minute după telefonul la 112 au fost dirijate de civili, care au făcut ordine în trafic timp de 25 de minute până la sosirea primilor poliţişti. La 5 minute după apel au ajuns şi pompierii de la Descarcerare.


 „Circulam normal, iar Sandero a trecut prin faţa mea fără să se asigure. Am intrat direct în ea. Aveam soţia, copilul, soacra şi încă un pasager, sunt toţi răniţi”, adeclarat Gheorghiţă Grigore, şoferul maşinii Audi. Pe drumul secundar de pe care a ieşit maşina Sandero lipseşte indicatorul „Cedează trecerea”, care, potrivti poliţiştilor, ar fi trebuit să fie acolo. În plus, vizibilitatea este redusă pentru şoferii care trebuie să acorde prioritate maşinilor de pe drumul naţional, din cauza lanurilor de porumb şi a boscheţilor. "În cauză va fi întocmit dosar penal pe numele administratorului drumului, pentru lipsa indicatorului de avertizare", a declarat comisarul Dorin Roman, şeful Poliţiei Rutiere Bacău. Poliţiştii vor stabili şi vinovăţia celor implicaţi în accident şi sancţiunile care vor fi aplicate. 


Medicii au luat cu patru ambulanţe toţi cei şapte răniţi, transportaţi la Unitatea de Urgenţe a spitalului băcăuan. Potrivit directorului medical de la Ambulanţă, dr. Adrian Colibaba, unul dintre răniţi era în comă de gradul doi, dar starea sa a început să se îmbunătăţească imediat după internare, iar ceilalţi au diverse traumatisme.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite