Bacău: Tractoristul lovit de tren, cercetat penal (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Tractoristul lovit de tren, cercetat penal (UPDATE)
Bacău: Tractoristul lovit de tren, cercetat penal (UPDATE)

Poliţiştii băcăuani au stabilit în urmă cu câteva minute încadrarea juridică în cazul lui Ion Pană, tractoristul care a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce a fost lovit de rapitul 652 Suceava - Bucureşti. Mai citiți: Tractor spulberat de Rapidul 652 Tractor lovit de rapidul Suceava - Bucureşti (GALERIE FOTO) VIDEO Radiografia dezastrului de la Scânteia Jocul cu trenul, sport extrem pentru băcăuani

Potrivit subinspectorului Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bacău, şoferul tractorului va fi cercetat penal pentru punerea în primejdie a circulaţiei feroviare şi pentru distrugere.

Şoferul a fost audiat de poliţişti chiar la locul accidentului, deoarece nu a necesitat îngrijiri medicale, după ce a scăpat fără vreo zgârietură din accident.

"S-a întocmit dosar penal pentru distrugere. Soluţia se va da prin PArchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, instituţia care are competenţă în acest caz", a declarat agentul şef principal Nicu Schirliu, şeful Postului Poliţie TF Bacău, care a investigat cazul.

Dosarul a ajuns pe masa de lucru a procurorilor, iar aceştia vor finaliza cercetările în zilele următoare.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite