FOTO VIDEO Scandal la campionatul naţional de lupte: Tolea Ciumac s-a luat la bătaie cu un om de afaceri băcăuan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participant la campionatul naţional de lupte greco-romane, la Sala de Atletism din Bacău, luptatorul K1 Tolea Ciumac, s-a luat la încăierare cu unul dintre spectatori.

UPDATE (ora 19.00) Atât Tătărăşanu cât şi Ciumac au fost amendaţi cu câte 1000 de lei pentru perturbarea liniştii publice şi a competiţiei sportive. Niciunul dintre cei doi nu a vrut să depună plângere.

UPDATE (ora 17.00) Tolea poate fi exclus din viaţa sportivă

Legitimat în prezent la secţia de lupte greco-romane a clubului Metrorex, Tolea Ciumac riscă o supendare din partea Federaţiei Române de lupte sau chiar excluderea din viaţa sportivă. „Deocamdată nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo. Oficialii prezenţi la competiţie vor face un referat şi în baza acestui referat vom lua şi noi o decizie. În funcţie de gravitatea faptelor putem lua în considerare chiar excluderea din viaţa sportivă" a spus fostul campion olimpic Vasile Puşcaşu, secretarul general al FR Lupte. „Din păcate asemenea incidente nu fac cinste acestui sport", a mai spus Puşcaşu. Veteranul antrenor de 76 de ani al clubului Metrorex, Stroe Petre, nu a dorit să comenteze incidentele, el fiind cel care a sunat la 112 în momentul declanşării conflictului.

UPDATE (ora 16:20) Tolea Ciumac a fost săltat de poliţişti chiar după ce s-a terminat competiţia sportivă şi dus pentru audieri la Poliţia Municipală Bacău. El a refuzat să facă orice comentariu în faţa presei. Totodată, şi Cătălin Tătărăşanu a fost chemat pentru a da declaraţii la Poliţie.

La numai câteva minute după ce a fost declarat câştigător al primul meci din cadrul campionatului, Tolea a iscat o nouă bătaie, în afara competiţiei, cu băcăuanul Cătălin Tătărăşanu, în vârstă de 50 de ani.



Cei doi şi-au împărţit pumni timp de circa două minute, fără ca vreun privitor să aibă curajul să intervină. Ba mai mult, cei prezenţi în public au format un cerc în jurul lor. În cele din urmă, conflictul a fost aplanat de cei de la Federaţie şi de iubita de numai 22 de ani a lui Tolea, Alina Rotaru, gravidă în luna a şaptea. 

image
image

Între cei doi există un conflict mai vechi. Din spusele lui Cătălin Tătărăşanu, om de afaceri român stabilit în Irlanda, Tolea l-ar fi escrocat cu circa 320.000 de euro. În luna ianuarie, Tătărăşanu s-a întâlnit cu fostul luptător într-un restaurant din Bucureşti, unde Tolea a venit cu un presupus cumpărător pentru bijuteriile de aur, diamantele şi ceasurile de colecţie în valoare de 320.000 de euro, vândute de Tătărăşanu. 



Deşi Tolea a garantat că-şi va primi banii, omul de afaceri băcăuan nu a mai reuşit să între în legătură cu luptătorul K1. Prin urmare, auzind că Tolea va participa la campionatul de lupte greco romane, Tătărăşanu a venit în speranţa că va reuşi să stea de vorbă cu acesta.

image
image

Vezi imagini cu Tătărăşanu obligat să iasă din sala de lupte

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite