Tinerii fac rând să joace hochei de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii trebuie să se mişte foarte repede
Jucătorii trebuie să se mişte foarte repede

La fiecare sfârşit de săptămână, zeci de băcăuani se relaxează jucând hochei de masă.

Tinerii de toate vârstele se adună în weekend în cluburile din oraş pentru a juca hockey de masă. „Din seria de «table-sports» sunt foarte pasionat de air hockey pentru că este un sport solicitant şi mă şi relaxează.  Merg să joc alături de colegii mei. Uneori stăm şi până la miezul nopţii“, spune Radu  Savin, student.


„Pălărioare în loc de crose“


Tarifele se calculează în funcţie de dotările sălii. Astfel, costul unei jumătăţi de oră de hochei de masă variază între 10 şi 15 lei. Acest sport se poate juca în Bacău de la ore matinale şi până la ora 23.00. De regulă, pentru sfârşitul săptămânii se fac programări deoarece este prea aglomerat şi nu se poate prinde o masă liberă. „Pentru că aceste mese de hochei abia au fost aduse în clubul nostru, tinerii se îngrămădesc să-l joace. Sâmbăta şi duminica sunt foarte aglomerate, iar clienţii noştri îşi fac programări din timp pentru a prinde o masă liberă“, ne-a spus Daniel Lupu, angajat al unui club sportiv din Bacău. 
„Acest joc se învaţă destul de repede. Secretul sportului constă în rapiditatea mişcărilor. În loc de crose, jucătorii primesc un fel de pălărioară din plastic, care necesită îndemânare în mânuire“, a precizat Lupu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite