Ţigări din Ucraina oprite pe DN2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au depistat în maşină, în urma controlului, cantitatea de 5.500 pachete de ţigări, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente legale de provenienţă.

Filtrele organizate de poliţişti pe DN2 au parte aproape în fiecare zi de capturi impresionante. Ieri după- amiază, în jurul orei 16.00, agenţii de poliţie rutieră Răzvan Vasile Ichim şi Alexadru Hrostea au oprit pe DN 2, în localitatea Nicolae  Bălcescu, un autoturism Skoda condus de un şofer din Bucureşti în vârstă de 29 ani, care transporta marfă de contrabandă.

Potrivit agenţilor de poliţie, bărbatul venea dinspre Suceava şi se îndrepta spre Bucureşti. „Cantitatea de ţigări o avea ascunsă atât sub roata de rezervă a autoturismului Skoda, cât şi în portbgajul maşinii. Se îndrepta cu ea spre Bucureşti, probabil pentru a-şi îmbunătăţi veniturile“, ne-a declarat agentul de poliţiei Răzvan Vasile.

Marfa de contrabandă a fost evaluată la 20.000 de lei. Şoferul a fost amendat cu 1.500 de lei, pentru practicarea de comerţ ilicit, iar întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării. Este cea de-a doua captură importantă de ţigări din ultima săptămână din judeţul Bacău având în vedere că în urmă cu doar patru zile  a mai  fost depistată o cantitate de 7.000 de pachete de ţigări.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite