Bacău: Țigări de contrabandă vândute la Onești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii și inspectorii de la Direcția Județeană de Accize și Operațiuni Vamale au realizat o captură de 21.314 de pachete de țigări de contrabandă în piața de ruși.

Încercarea unor comercianți din Onești de a vinde țigări ”la negru” a eșuat sâmbătă, când zece echipe formate din inspectorii Direcției Județene de Accize și Operațiuni Vamale Bacău, jandarmi și ofițeri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție au desfășurat un amplu control în piața de ruși.

Aceștia au realizat o captură de 21.314 pachete de țigări de contrabandă aduse din Ucraina și Republica Moldova. Marfa, în valoare de 86.052 de lei, era ținută într-un depozit improvizat.

”Am demarat această acțiune cu scopul de a proteja persoanele juridice care efectuează comerț legal cu țigări. Toată marfa a fost imediat confiscată din depozitul improvizat. Când ne-au văzut , comercianții au fugit abandonând țigările”, a precizat Valentin Grosu, directorul Direcției Județene de Accize și Operațiuni Vamale Bacău.

Tot el a mai explicat că Poliția efectuează zilele acestea cercetări pentru ai depista pe comercianți și întreaga rețea care se află în spatele acestui tip de ilegalități.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite