Vitezomanul care a accidentat un copil la locul de joacă a fost reținut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferul a venit la Poliția din Bacău însoțit de un apărător ales. Vasile Maxim (28 de ani) le-a spus anchetatorilor că a fugit de la fața locului pentru că i-a fost frică de urmări.

În această seară, autorul accidentului de pe strada Mioriței, în urma căruia un băiețel de 7 ani a fost rănit în timp ce se juca în spațiul special amenajat al unei benzinării, s-a predat la Poliția municipiului Bacău. Vasile Maxim și-a angajat un avocat și a venit la audieri în fața polițiștilor de la Rutieră, însă a trecut mai întâi pe la spital unde medicii i-au pus piciorul în ghips.

Mai citește și:

UPDATE Şoferul vitezoman care a intrat cu bolidul într-un loc de joacă şi a rănit un copil a fost prins FOTO

Tânărul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bacău pentru îngrijiri medicale și i s-au recoltat și probe de sânge. Polițiștii au dispus reținerea sa pentru 24 de ore pentru infracțiunile de părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă și urmează ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă", a spus Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Se pare că după accident acesta a fugit în județul Neamț și a fost convins de familie să se predea.

Vasile Maxim a mai fost amendat în trecut de trei ori pentru depășirea vitezei legale în localitate.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite