Bacău: Corpul neînsuflețit al unei tinere, descoperit în apele Tazlăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Corpul neînsuflețit al unei tinere, descoperit în apele Tazlăului
Bacău: Corpul neînsuflețit al unei tinere, descoperit în apele Tazlăului

Fata a dispărut de acasă acum o săptămână iar pompierii din Onești i-au găsit astăzi trupul fără viață într-un canal de fugă adiacent râului Tazlău

Georgiana Neagu de 15 ani din comuna Sănduleni, sat Versești, a fost dată dispărută de acasă acum o săptămână. Rudele fetei spun că a plecat la sora ei să-i ducă niște sticle cu lapte dar nu a mai ajuns la destinație. Îngrijorate acestea au alertat Poliția din Onești însă, timp de o săptămâna, fata a fost de negăsit.

 Astăzi corpul fetei a apărut însă în canalul de irigații care străbate comuna Sănduleni. Atât rudele cât și vecinii fetei au rămas șocate la aflarea veștii și nu înțeleg cum de adolescenta a ajuns să zacă în apele râului. ”Era o fată foarte cuminte. A terminat clasa a opta anul acesta și nu a creat niciodată probleme. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. O fi alunecat în apă și nu a mai reușit să iasă”, a declarat Violeta Popescu, una dintre vecinele fetei.

Poliția nu a reușit încă să afle motivele care au condus la tragedie, o concluzie putând fi trasa abia după efectuarea necropsiei. ”Părinții minorei au sesizat disparițai fetei încă de pe data de 15 septembrie. Au spus că s-a dus la sora ei unde urma să stea câteva zile dar nu a mai ajuns acolo. Efectuăm cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, ne-a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite