Bacău: Tatăl care şi-a ucis fetiţa apare astăzi în faţa instanţei (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Gavrilă, bărbatul care şi-a ucis propria fiică, rămâne deocamdată în arestul Poliţiei şi va fi prezentat astăzi judecătorilor.

Tatăl care şi-a înjunghiat fiica va fi adus în cursul zilei de astăzi în faţa instanţei, după ce procurorul de caz a propus arestarea preventivă pentru 29 de zile. Gavrilă este acuzat că ieri, în jurul orei 15, a mers la locuinţa socrilor de pe strada Florilor, a intrat în camera în care dormea fetiţa sa de trei ani şi două luni şi a înjunghiat-o în piept şi în gât cu un cuţit de bucătărie.

Mai citește:

INCREDIBIL: Şi-a ucis fetiţa de trei ani pentru că a confundat-o cu un diavol

Alexandru Gavrilă a recunoscut că şi-a omorât fetiţa GALERIE FOTO

Avocatul bărbatului a făcut primele declaraţii publice. “Clientul meu şi-a recunoscut fapta şi o regretă. Opinia mea personală este că nu a fost lucid pe parcursul audierii”, a declarat avocatul Petru Ivaşcu. Apărătorul inculpatului este însă contrazis de procurorul Felix Bănilă, care a precizat că Gavrilă nu îşi regretă fapta.

Mama fetiţei este în stare de şoc după fapta comisă de soţul ei, iar familia se pregăteşte de înmormântare. Trupul micuţei este la morga Spitalului Judeţean Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite